ΡΟΜΑ

Μπλόκο στην Ινδονησία για πέντε "Ρωμαίους"

Μπλόκο στην Ινδονησία για πέντε "Ρωμαίους"

Οι αρχές του αεροδρομίου της Τζακάρτα σταμάτησαν πέντε ποδοσφαιριστές της Ρόμα κατά την άφιξή τους στην Ινδονησία και τους έστειλαν πίσω στην Ιταλία. Δείτε ποιοι είναι.

Με το... αριστερό ξεκίνησε η προετοιμασία της Ρόμα στην Ινδονησία. Σεϊντού Ντουμπιά, Ζερβινιό, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Αντόνιο Σανάμπρια και Άντεμ Λιάιτς ακινητοποιήθηκαν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα για παρατυπίες που διαπιστώθηκαν κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων τους και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην ιταλική πρωτεύουσα.

"Μας σταμάτησαν κάτω από καθόλου ευχάριστες συνθήκες στο αεροδρόμιο και ήταν πολύ απογοητευτικό. Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν έλαβαν την άδεια να εισέλθουν στη χώρα. Τώρα, παρά τις προσπάθειες, πρέπει να γυρίσουν στη Ρωμη. Δυστυχώς, για τους πέντε ποδοσφαιριστές, το σύλλογο, και κυρίως του Ινδονήσιους οπαδούς της ομάδας μας", σχολίασε ο Ιτάλο Τζάντζι.

Οι ανωτέρω πέντε ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν άμεσα στην ιταλική πρωτεύουσα, παρά τις προσπάθειες των διοικούντων της Ρόμα. Τονίζεται ότι είναι η πρώτη επίσκεψη των "τζαλορόσι" στην ασιατική χώρα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ