ΡΟΜΑ

Μπαλντισόνι: "Δεν έχουμε πρόταση για τον Μανωλά, συζητούμε για ανανέωση συμβολαίου"

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μάουρο Μπαλντισόνι, υποστήριξε ότι η ομάδα δεν έχει πρόταση για την πώληση του Κώστα Μανωλά, ενώ επεσήμανε πως οι "τζαλορόσι" είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Για το μέλλον του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα τοποθετήθηκε ο Μάουρο Μπαλντισόνι. Ο τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι" υποστήριξε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή επίσημη πρόταση για την πώληση του διεθνούς στόπερ, λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μεταξύ άλλων ο Μπαλντισόνι είπε: "Ο Μανωλάς είναι εξαιρετικός παίκτης και είναι φυσικό να ενδιαφέρονται για αυτόν. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλος αμυντικός και φυσικά δεν θα είμαστε χαρούμενοι αν τον χάσουμε.

Αυτή τη στιγμή είναι σε συζητήσεις μαζί μας για να την ανανέωση του συμβολαίου του. Μέχρι τώρα, κανείς δεν μας έχει κάνει πρόταση. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το τι πραγματικά θέλει ο παίκτης".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ