ΡΟΜΑ

Μόντσι: "Έκανα πρόταση στον Τότι να δουλέψει μαζί μου"

Μόντσι: "Έκανα πρόταση στον Τότι να δουλέψει μαζί μου"

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, αποκάλυψε ότι έχει κάνει πρόταση στον Φραντσέσκο Τότι να δουλέψει μαζί του στους "τζαλορόσι", αν και ο "Capitano" δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή (28/5) ήταν η τελευταία του παράσταση στο "Olimpico". Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα. Η τελευταία φορά που χειροκρότησε και χειροκροτήθηκε από το κοινό που λάτρεψε κι από το οποίο λατρεύτηκε.

Τη Δευτέρα (29/5) ο Φραντσέσκο Τότι κατέστησε σαφές ότι αποχαιρέτησε τη Ρόμα, όχι όμως και το ποδόσφαιρο και φαίνεται πως είναι έτοιμος να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή, "El Partidazo de la Cope", αποκάλυψε ότι έχει κάνει πρόταση στον 41χρονο Ιταλό να δουλέψει μαζί του (χωρίς να αποσαφηνίσει τα καθήκοντα που θα έχει) για την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

"Συγκινήθηκα πολύ, είναι κάποιος που ήταν όλη του τη ζωή στην ομάδα. Προσωπικά, συγκινήθηκα περισσότερο όταν ο Τότι βγήκε με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Έκλαιγαν και οι μεγαλύτεροι. Ως πατέρας, είναι σκληρό να βλέπεις τα παιδιά σου να πλαντάζουν στο κλάμα. Είναι δύσκολο να λάβεις μια τόσο σημαντική απόφαση, αλλά πρέπει να τη λάβεις. Κι εγώ την έλαβα. Είχα την τύχη να μιλήσω μαζί του πριν, μου έμοιαζε το πιο δίκαιο. Το έκανα για να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ μας.

Θα έχει χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έχει μια πρόταση από την ομάδα και μια από εμένα για να δουλέψει μαζί μου, γιατί μπορεί να με βοηθήσει πολύ. Το σωστό είναι να τον περιμένουμε", υποστήριξε ο Μόντσι.

Photo credits: AS Roma official

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ