ΡΟΜΑ

Με Μανωλά-Τοροσίδη κόντρα σε Έμπολι

Με Μανωλά-Τοροσίδη κόντρα σε Έμπολι

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο Champions League η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι, σε ένα ματς που όλα δείχνουν πως θα είναι βασικός τόσο ο Μανωλάς όσο και ο Τοροσίδης.

Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας, η Ρόμα επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, παρόλα αυτά ο Ρούντι Γκαρσία δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλο... rotation ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη Έμπολι για την 2η αγωνιστική της Serie A.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Γάλλος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του κατά τα 10/11 ίδια και απαράλλακτη με αυτήν της πρεμιέρας ( 2-0 την Φιορεντίνα ), με τη μοναδική αλλαγή να αφορά τον Φραντσέσκο Τότι.

Οι δύο άνδρες είχαν συζητήσει μέσα στην εβδομάδα το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο καπιτάνο θα παίρνει φέτος κάποιες "ανάσες" πριν από σημαντικά ευρωπαϊκά ματς που προορίζεται για βασικός, και το πιθανότερο είναι πως σήμερα θα κληθεί να "βάλει τα παπούτσια του" ο Ματία Ντέστρο στην κορυφή της επίθεσης.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των συναδέλφων από τη γειτονική χώρα, ο Κώστας Μανωλάς θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας (δίπλα στον Αστόρι) και οι Τοροσίδης-Κόουλ θα συνθέσουν το δίδυμο στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Χολέμπας θα βρίσκεται στον πάγκο των "τζαλορόσι".

Η πιθανή ενδεκάδα της Ρόμα (σύστημα 4-3-3): Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μανωλάς, Αστόρι, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ιτούρμπε, Ντέστρο, Ζερβινιό.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ