ΡΟΜΑ

Με βαρύ πρόστιμο γλιτώνει η Ρόμα για τα επεισόδια στο Άνφιλντ

Soccer fans light flares and clamber atop Police vans before their Champions League, Semi Final First Leg soccer match at Anfield in Liverpool, England, Tuesday April 24, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Soccer fans light flares and clamber atop Police vans before their Champions League, Semi Final First Leg soccer match at Anfield in Liverpool, England, Tuesday April 24, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι η UEFA σε σχετική ενημέρωση εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τα επεισόδια στο Άνφιλντ, αλλά η πιο πιθανή τιμωρία είναι το βαρύ πρόστιμο και όχι η τιμωρία της έδρας.

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League της Λίβερπουλ με τη Ρόμα στο Ανφιλντ μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα, υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός Άγγλου οπαδού, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για τα επεισόδια αυτά και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Ρόμα θα τη γλιτώσει με βαρύ πρόστιμο. Η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι η UEFA σε σχετική ενημέρωση εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τα γεγονότα, αλλά βάσει των αντίστοιχων περιπτώσεων η πιο πιθανή τιμωρία είναι το βαρύ πρόστιμο και όχι τιμωρία της έδρας.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ