ΡΟΜΑ

"Mάχη" Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για Πιάνιτς

"Mάχη" Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για Πιάνιτς

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ξαναμπαίνει στο μικροσκόπιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναμένεται να... κονταροχτυπηθεί με τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αυτό ταιριάζει γάντι καθώς με τη συμμετοχή της στο νέο Champions League να θεωρείται ουσιαστικά εξασφαλισμένη, είναι έτοιμη να επιλέξει παίκτες από το "πάνω ράφι" για την ενίσχυσή της.

Ενας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους "κόκκινους διαβόλους" να δείχνουν ενδιαφέρον για πρώτη φορά για τον Βόσνιο άσο το Μάιο του 2014 (πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα) και να φέρονται διατεθειμένοι -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror" να ξαναμπούν στο κόλπο της απόκτησής του.

"Mάχη" Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για Πιάνιτς

Ο Πιάνιτς πανηγυρίζει το πρόσφατο νικητήριο γκολ του για τη Ρόμα κόντρα στη Νάπολι

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 25χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται πλέον στο... ραντάρ του Λουίς Φαν Χάαλ που θέλει ποιοτική ενίσχυση για την ομάδα του στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και πως αναμένεται να γίνει μάχη στο φινάλε της σεζόν αναφορικά με το ποιά ομάδα θα τον έχει.

Και αυτό γιατί υπάρχει η φημολογούμενη πρόθεση της Λίβερπουλ να ξοδέψει 37.000.000 λίρες για να τον φέρει στο "Anfield" ως αντί-Τζέραρντ ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του η Ρόμα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

"Mάχη" Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για Πιάνιτς

Στρόουτμαν, Κλάιν και Χούμελς είναι λύσεις που εξετάζονται από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ

Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για τη Γιουνάιτεντ είναι οι Χούμελς της Ντόρτμουντ (σέντερ μπακ) και Ναθάνιελ Κλάιν της Σαουθάμπτον (δεξί μπακ) και το εξαιρετικό εξτρέμ της Αϊντχόφεν Μέμφις Ντεπάι, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Κέβιν Στρόουτμαν (Ρόμα) ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο έναν χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω σοβαρού τραυματισμού.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ