ΡΟΜΑ

Μανωλάς όπως Δέλλας και... Ταρντέλι

Μανωλάς όπως Δέλλας και... Ταρντέλι
EUROKINISSI

Ο Κώστας Μανωλάς θύμισε... Τραϊανό Δέλλα και Euro 2004 με το γκολ που σημείωσε, καθώς και... Μάρκο Ταρντέλι με τον ξέφρενο πανηγυρισμό του (video).

Τον Κώστα Μανωλά μέχρι στιγμής τον συνέδεε με τον Τραϊανό Δέλλα η κοινή παρουσία τους στην ΑΕΚ και η επιτυχημένη θητεία τους στη Ρόμα. Πλέον, τους συνδέει και ένα σχεδόν ίδιο γκολ, τεράστιας σημασίας που έχουν αμφότεροι στο παλμαρέ τους.

Το τέρμα που σημείωσε ο Μανωλάς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γράφοντας το 3-0, έδωσε την πρόκριση στους "τζιαλορόσι" για τα ημιτελικά του Champions League. Το τέρμα που σημείωσε ο Δέλλας απέναντι στην εθνική Τσεχίας, γράφοντας το 1-0, έδωσε την πρόκριση στην Εθνική Ελλάδας για τον τελικό του Euro 2004.

Μόνο που αυτά τα δύο τέρματα ήταν παρόμοια και σε εκτέλεση. Κόρνερ του Βασίλη Τσιάρτα από δεξιά, κίνηση στο πρώτο δοκάρι και κεφαλιά του Δέλλα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, κόρνερ του Τζενγκίζ Ουντέρ από δεξιά, κίνηση στο πρώτο δοκάρι και κεφαλιά του Μανωλά στο "Ολίμπικο".

Όπως είναι φυσικό, ο πανηγυρισμός του Μανωλά που ακολούθησε ήταν έξαλλος. Μόνο που ο παραλληλισμός αυτήν τη φορά από τους Ιταλούς γίνεται με έναν άλλον αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, τον Μάρκο Ταρντέλι και το γκολ που πέτυχε με την εθνική Ιταλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1982 με αντίπαλο τη Γερμανία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ