ΡΟΜΑ

Ξέσπασμα Τότι κατά Σπαλέτι!

30/01/2016, ROMA-FROSINONE (Serie A)
NELLA FOTO : TOTTI IN PANCHINA
(Foto Bartoletti)
30/01/2016, ROMA-FROSINONE (Serie A) NELLA FOTO : TOTTI IN PANCHINA (Foto Bartoletti) BARTOLETTI

Ο Φραντσέσκο Τότι δημοσιοποίησε τα παράπονά του για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του στη Ρόμα και άφησε να εννοηθεί πως ίσως κρεμάσει τα παπούτσια του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρόμα εμφανίζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο όμως η ηρεμία στο στρατόπεδο των Ρωμαίων απειλείται μετά την "έκρηξη" του Φραντσέσκο Τότι. Ο καπιτάνο της Ρόμα, ο οποίος έχει ξεκινήσει φέτος βασικός μόλις σε δύο ματς στη Serie A (στις πρώτες 26 αγωνιστικές) ενώ μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με το σκορ στο 0-2, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Τg1" και εκεί θέλησε να δείξει την ενόχλησή του από τη συμπεριφορά του προπονητή απέναντί του.

"Δεν μπορώ να μείνω στη Ρόμα έτσι όπως είναι η κατάσταση. Εξακολουθώ να αισθάνομαι παίκτης που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θέλω να παίζω. Έχω αφήσει πίσω μου το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε και αν δεν παίζω τώρα αυτό οφείλεται σε λόγους τακτικής.

Με πληγώνει να βρίσκομαι στον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώνει με αυτό τον τρόπο η καριέρα μου είναι άσχημο για μένα, για αυτά που έχω δώσει στη Ρόμα. Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα όσα έχω κάνει εδώ.

Francesco TOTTI (Roma) 
(Foto Bartoletti)
Francesco TOTTI (Roma) (Foto Bartoletti) BARTOLETTI

Η σχέση μου με τον Σπαλέτι; Λέμε καλημέρα και καλό βράδυ. Τον εκτιμώ ως άτομο και ως προπονητή αλλά θα ήταν καλύτερα αν κάποια πράγματα μου τα έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο αντί να τα διαβάζω στις εφημερίδες", τόνισε σε συνέντευξή του ο εμβληματικός αρχηγός των "τζαλορόσι", ο οποίος για το ραντεβού του με τον πρόεδρο Παλότα ( εκτιμάται ότι θα γίνει μέσα στο Μάρτιο ) σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε:

"Θα κάτσω στο τραπέζι, θα κάνω την πρότασή μου και αυτός θα κάνει τη δική του και ελπίζω να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αυτό που περιμένω από την συνάντηση είναι να υπάρχει ευθύτητα".

Ξέσπασμα Τότι κατά Σπαλέτι!

Σημειώνεται πως ποτέ ξανά στα τελευταία 23 χρόνια που βρίσκεται στη Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι είχε τόσο μικρό χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 213 λεπτά στο πρωτάθλημα (5 συμμετοχές) και 4 λεπτά στο Champions League (κόντρα στη Ρεάλ), με τον απολογισμό του να είναι 1 γκολ και 2 ασίστ. Μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει βασικός στο ματς με την Παλέρμο, ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό ο Σπαλέτι στην τελευταία συνέντευξη Τύπου...

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ