ΡΟΜΑ

Ξέσπασμα Σπαλέτι λόγω Τότι

Ξέσπασμα Σπαλέτι λόγω Τότι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Φιορεντίνα και η αιτία ήταν... ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν ο ήρωας της Ρόμα την Κυριακή (11/9), καθώς χάρη σε δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις, οι "τζιαλορόσι" επικράτησαν της Σαμπντόρια με 3-2.

Στη συνέντευξη Τύπου των Ρωμαίων ενόψει της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφορούσαν σχεδόν αποκλειστικά τον Τότι, γεγονός που προκάλεσε την "έκρηξη" του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

"Εξακολουθώ να έχω τις ίδιες ιδέες γι' αυτόν, δεν αλλάζω τον τρόπο που τον χρησιμοποιώ. Ενδιαφέρεστε μόνο για τον Τότι. Τον χρησιμοποιείτε για να διασπάσετε τη Ρόμα. Δεν ακούω θετικά σχόλια για κάποιον ή κάτι, τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους γύρω μας. Υπάρχει έστω ένα πράγμα που σας αρέσει στη Ρόμα;", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Ρωμαίων.

Εν συνέχεια εξήγησε: "Ο Φραντσέσκο είναι ιδιαίτερος, αλλά η Ρόμα δεν θα κερδίσει τίποτα αν είναι απλά ο Φραντσέσκο. Έχει κερδίσει πολλά, αλλά όχι μόνος του. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Κανείς δεν έδωσε τα εύσημα στην ομάδα για το comeback με τη Σαμπντόρια, παρά μόνο στον Τότι.

Σας λέω λοιπόν ότι θα συνεχίσω να είμαι προπονητής της Ρόμα για όσο διάστημα είναι εδώ ο Τότι και πως όταν φύγει θα κάνω και εγώ το ίδιο. Έχω συμβόλαιο μόνο γι'αυτό τον χρόνο και αν δεν φέρω αποτελέσματα τότε θα πρέπει να ψάξω για άλλο επάγγελμα. Συμφωνείτε;".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ