ΡΟΜΑ

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση

Ο Κώστας Μανωλάς... βγήκε από τα ρούχα του και οι συμπαίκτες του στη Ρόμα τρελάθηκαν στους πανηγυρισμούς μετά από το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Δράμα για τους "μπλαουγκράνα" (video).

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ιστορική πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα με το γκολ που σημείωσε και διαμόρφωσε το 3-0 στο "Ολίμπικο". Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως κατά τη διάρκεια του αγώνα, μία πρόκριση για την οποία αφιερώθηκε... φιέστα μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι παίκτες των "τζιαλορόσι" έγιναν ένα... κουβάρι κατά τη διάρκεια των ξέφρενων πανηγυρισμών, την ώρα που ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πανηγύριζε χωρίς φανέλα, με έναν γυμναστή του ιταλικού συλλόγου.

Όλοι οι άνθρωποι της Ρόμα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί αυτήν την ιστορική επιτυχία και στη συνέχεια έτρεξαν και προς τους φιλάθλους για να αποδώσουν τα εύσημα για τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν από την αρχή του αγώνα.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες των Καταλανών αποχωρούσαν σκυθρωποί από τον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο", προεξάρχοντος του Λιονέλ Μέσι, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτήν την ανατροπή, στην οποία, έναν χρόνο μετά, ο ίδιος βρέθηκε στη θέση του ηττημένου.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ