ΡΟΜΑ

"Κράξιμο" σε Μπενατιά, αποθέωση για Μανωλά!

"Κράξιμο" σε Μπενατιά, αποθέωση για Μανωλά!

Οι οπαδοί της Ρόμα "ψήφισαν" κατά του Μπενατιά σηκώνοντας πανό εναντίον του ενώ την ίδια ώρα ο Κώστας Μανωλάς γνώρισε την αγάπη τους μέσω των social media. Διαβάστε το story.

"Ο Μπενατιά ήταν ένας πολύ άξιος παίκτης, έχω δει όλα τα παιχνίδια της Ρόμα την περασμένη σεζόν και έχω άποψη. Εκπροσωπεί όμως το παρελθόν της Ρόμα, εγώ είμαι το παρόν".

Τάδη έφη Κώστας Μανωλάς κατά την επίσημη παρουσίασή του το απόγευμα της Τετάρτης από τη Ρόμα και αν κρίνουμε από όσα έλαβαν χώρα στο "Ολίμπικο", την άποψή του αυτή ενστερνίζονται απόλυτα και οι τιφόζι της Ρόμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα οι οργανωμένοι οπαδοί των "τζαλορόσι" στην Curva Sud σήκωσαν ένα μεγάλο πανό με ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Μεχντί Μπενατιά, τον περυσινό ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας ο οποίος όμως συνεχίζει πλέον στη Μπάγερν Μονάχου.

"Κράξιμο" σε Μπενατιά, αποθέωση για Μανωλά!

"Υπάρχει αυτός που αποδέχεται την πρόκληση και αυτός που πουλιέται για 30 αργύρια... Πάμε Ρόμα για στόχους μέχρι τα αστέρια!", ανέφερε το πανό, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως περίπου την ίδια ώρα ο Μπενατιά έδινε ευχές στους πρώην συμπαίκτες του μέσω Twitter και ζητούσε από τον Πιάνιτς να πετύχει δύο γκολ!

"Κράξιμο" σε Μπενατιά, αποθέωση για Μανωλά!

Όσον αφορά στον διάδοχό του, Κώστα Μανωλά, δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ντεμπούτο καθώς ήταν βασικός στην ενδεκάδα της Ρόμα και μέσα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων (σχεδόν εξαφάνισε τον Μάριο Γκόμεθ μαζί με τον Αστόρι), με πολύ κόσμο να του αποδίδει τα εύσημα κατά τη διάρκεια του ματς μέσω των social media.

Δείτε χαρακτηριστικά το... ρεύμα υπέρ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ρόμα:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ