ΡΟΜΑ

Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο Μανωλάς - Ρόμα

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) (AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI)

Σύμφωνα με το "tuttomercatoweb.com", ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο. Στα 35.000.000 ευρώ το ύψος της ρήτρας.

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στην αποχώρησή του απ' τη Ρόμα για χάρη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο το deal μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε την τελευταία στιγμή, με τον Έλληνα στόπερ να παραμένει κάτοικος Ρώμης.

Ύστερα απ' τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Αθλητικός Διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι έθεσε ως στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου αμυντικού. Και, σύμφωνα με όσα αναφέρει το " tuttomercatoweb.com", φαίνεται πως η προσπάθειά του στέφθηκε από επιτυχία.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο (το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019). Μάλιστα, στο συμβόλαιο του Μανωλά θα τοποθετηθεί ρήτρα ύψους 35.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ