ΡΟΜΑ

"Καυγάς" Σπαλέτι-Τότι στα αποδυτήρια της Ρόμα!

"Καυγάς" Σπαλέτι-Τότι στα αποδυτήρια της Ρόμα!

Ο Φραντσέσκο Τότι χάρισε στη Ρόμα τον βαθμό με την Αταλάντα όμως στα αποδυτήρια ακολούθησε "χαμός", με τον καπιτάνο των "τζαλορόσι" να πρωταγωνιστεί σε καυγά με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Διαβάστε το story.

Ο Φραντσέσκο Τότι μπήκε αλλαγή στο 78ο λεπτό του αγώνα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (στη θέση του Ντε Ρόσι) και οκτώ λεπτά αργότερα έγραψε το 3-3 χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ρόμα, παρόλα αυτά το φινάλε του αγώνα βρήκε τους "τζαλορόσι" σε κατάσταση... μάχης με πρωταγωνιστές τον αρχηγό των Ρωμαίων και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

"Ήταν ένας βαρύς καυγάς που τουλάχιστον δεν κατέληξε σε σωματική επαφή. Δεν ήταν ήρεμο το post-game του Αταλάντα-Ρόμα με τους Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι να έχουν λογομαχία λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια, μπροστά στα μάτια αρκετών μαρτύρων.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί η αιτία που προκάλεσε την ένταση μεταξύ των δύο: ίσως κάποια κουβέντα παραπάνω του καπιτάνο, ίσως μία κουβέντα του προπονητή που δεν έγινε αποδεκτή από τον παίκτη.

"Δεν κερδίζετε ποτέ. Είναι εδώ και 10 χρόνια που τα πάτε σ@@@@ και που ανέχομαι συγκεκριμένες κλίκες", φέρεται να είπε ο Σπαλέτι για να απευθυνθεί στη συνέχεια προσωπικά προς τον Τότι και να του πει:

"Κλείσε το στόμα σου, δεν είσαι εσύ που θα μιλάς όταν γυρνάς τα δωμάτια για να παίζεις χαρτιά στις 2 τη νύχτα", αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" για το τρίτο ημίχρονο του Αταλάντα-Ρόμα, με την εφημερίδα να υπενθυμίζει και τις δηλώσεις Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου:

"Καυγάς" Σπαλέτι-Τότι στα αποδυτήρια της Ρόμα!

"Ο Τότι δεν έσωσε κανένα ματς, το παιχνίδι το έσωσε η ομάδα. Ο Τότι είναι μέρος της ομάδας και κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει όλη η ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των "τζαλορόσι".

Η εν λόγω εφημερίδα υποστηρίζει πως το "αντίο" του Τότι είναι πολύ κοντά, με τον 39χρονο άσο να σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε ΗΠΑ ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον Σπαλέτι να προχωράει πάντως σε διάψευση των δημοσιευμάτων μέσω προσωπικής του ανακοίνωσης:

"Με εξέπλεξε αυτό που διάβασα καθώς είχα αποβληθεί και δεν πήγα στη φυσούνα μαζί με τους παίκτες μου. Περίμενα τους παίκτες μου στα αποδυτήρια και προφανώς είπα κάποια πράγματα καθώς δεν ήμουν χαρούμενος με τον τρόπο που είχε εξελιχτεί το ματς για εμάς.

"Καυγάς" Σπαλέτι-Τότι στα αποδυτήρια της Ρόμα!

Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι υπήρχε κάποιος καυγάς ή πολύ χειρότερα ότι ήρθα στα χέρια με κάποιον από τους παίκτες μου. Δεν σηκώνω χέρι στους παίκτες μου. Αρκετά ξόδεψα χρόνο με αυτό, από αύριο ξεκινάμε δουλειά για το ματς με την Τορίνο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός από την Τοσκάνη.

Σημειώνεται πως το φημολογούμενο επεισοδιο μεταξύ του Φραντσέσκο Τότι και του Λουτσιάνο Σπαλέτι φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα και των τριών μεγάλων αθλητικών εφημερίδων της Ιταλίας (Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Tuttosport) και μένει να δούμε αν θα έχουμε νέα επεισόδια στο σίριαλ που πάει να δημιουργηθεί.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ