ΡΟΜΑ

Ιδού το νέο συμβόλαιο του Τότι!

Ιδού το νέο συμβόλαιο του Τότι!

Η σημαία της Ρόμα παραμένει στον ιστό της. Διαβάστε για το τελευταίο συμβόλαιο που θα υπογράψει ως παίκτης στη Ρόμα ο Φραντσέσκο Τότι αλλά και τη νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά του με τους "τζαλορόσι".

Η υπόθεση της ανανέωσης ή μη της συνεργασίας του Φραντσέσκο Τότι με την Ρόμα εξελίχτηκε σε σαπουνόπερα μέσα στη σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς και τις κόντρες που είχε με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα έχουμε... lieto fine (αίσιο τέλος).

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ με σημερινά τους δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των Ρωμαίων να αναμένεται να γίνει στο φινάλε της σεζόν και όχι την Κυριακή (8/5) όπου η Ρόμα θα υποδεχτεί την Κιέβο στο τελευταίο της εντός έδρας ματς για τη σεζόν (αν παίξει θα είναι το 600ο ματς του στη Serie A με τη φανέλα των "λύκων").

Ιδού το νέο συμβόλαιο του Τότι!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο "καπιτάνο" συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του στο τελευταίο του συμβόλαιο ως παίκτης με τη Ρόμα, το οποίο θα είναι μονοετούς διάρκειας (θα πάρει κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ) ενώ κατόπιν θα ξεκινήσει μία νέα σχέση με την ομάδα της καρδιάς του αφού θα την υπηρετήσει για μία εξαετία από διοικητικό πόστο.

Σημειώνεται πως σημαντικό ρόλο στο να επέλθει το deal μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε η απόφαση του 39χρονου αρχηγού να παραχωρήσει εξ ολοκλήρου στη διοίκηση της Ρόμα τα δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης της εικόνας του, κάτι που μέχρι πρότινος άνηκε στον ίδιο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ