ΡΟΜΑ

Η Ρόμα βγάζει 65.000.000 ευρώ από 4 ρεζέρβες!

Η Ρόμα βγάζει 65.000.000 ευρώ από 4 ρεζέρβες!

Η Ρόμα εμφανίζεται μέχρι στιγμής ως η μεγάλη κερδισμένη των μεταγραφών καθώς έχει κάνει το "μπαμ" με Τζέκο και Σαλάχ ενώ ενδέχεται να βάλει στα ταμεία της ακομα και 65 εκ.ευρώ δίνοντας τέσσερις παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί από τον Ρούντι Γκαρσία.

Γίνεται μία ομάδα να προχωράει στην απόκτηση σπουδαίων παικτών βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και την ίδια ώρα τα χρήματα αυτά να της επιστρέφονται και μάλιστα περισσότερα μέσα από πωλήσεις παικτών που αποκαλούνται "ρεζέρβες";

Γίνεται όταν μιλάμε για τη Ρόμα η οποιά έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ειδικεύεται στο να κάνει σωστές και προσεγμένες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα βάλει στα ταμεία της έναν θησαυρό, από πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν λογίζονται ως βασικοί.

Όπως υπογραμμίζει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα απέκτησε με 8,5 εκ.ευρώ τα δικαιώματα του Μπερτολάτσι και λίγες ημέρες αργότερα τον πούλησε με 20 στη Μίλαν, συμφώνησε με τους "ροσονέρι" και για τον Ρομανιόλι και θα κερδίσει 25 εκ.ευρώ ενώ σχεδιάζει να πουλήσει δύο ακόμα παίκτες.

Η Ρόμα βγάζει 65.000.000 ευρώ από 4 ρεζέρβες!

Ο Ματία Ντέστρο ο οποίος δεν χωράει πλέον στην επίθεση των "τζαλορόσι" βρίσκεται κοντά στη Μπολόνια η οποία προσφέρει 10 εκ.ευρώ ενώ το ίδιο ποσό φέρεται διατεθειμένη να δώσει και η Λιόν για τον Μαπού Γιανγκά-Εμπιουά.

Συνολικά, το ποσό εκτινάσεται στα 65.000.000 ευρώ, το οποίο φαντάζει εξωπραγματικό αν αναλογιστεί κανείς πως η συγκεκριμένη τετράδα παικτών δεν είχε θέση βασικού στη Ρόμα της νεάς σεζόν όπως την έχει σχεδιάσει ο Ρούντι Γκαρσία.

Η Ρόμα βγάζει 65.000.000 ευρώ από 4 ρεζέρβες!

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως χάρη σε αυτές τις πωλήσεις η Ρόμα δεν χρειάστηκε να μπει στη διαδικασία πώλησης κάποιου το παίκτη της (έμειναν Πιάνιτς και Ναϊνγκολάν) για να βρει χρήματα ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να βγει εκ νέου στην αγορά, με τον Εσεκιέλ Γκαράι να αποτελεί τον πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνας.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ