ΡΟΜΑ

"Η Ρόμα συμφώνησε με τον Ντι Φραντσέσκο"

Sassuolo coach Eusebio Di Francesco gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ντι Φραντσέσκο (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο νέος προπονητής της Ρόμα θα είναι ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο νυν τεχνικός της Σασουόλο. Αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ του "Sky Sport Italia", με βάση το οποίο το deal θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Στο πρόσωπο του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο βρήκε η Ρόμα τον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Σύμφωνα με το "Sky Sport Italia", μέσα στις επόμενες μέρες θα σφραγιστεί η συμφωνία των "τζαλορόσι" με τον προπονητή της Σασουόλο.

Ο Ντι Φραντσέσκο ήταν παίκτης της Ρόμα, όταν κατακτήθηκε το πρωτάθλημα του 2001. Το 2007 αποσύρθηκε από τη δράση και έκτοτε έχει εργαστεί ως προπονητής σε Virtus Lanciano, Πεσκάρα, Λέτσε και Σασουόλο, την οποία ανέβασε στη Serie A, ενώ την έβγαλε στην Ευρώπη (Europa League).

"Είμαι έτοιμος να κοουτσάρω μια μεγάλη ομάδα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της Σασουόλο και θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Ο γιος μου είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα και σίγουρα έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της" ανέφερε τη Δευτέρα (22/5) ο 47χρονος Ντι Φραντσέσκο.

Η Ρόμα θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του Ντι Φραντσέσκο, το οποίο τον δεσμεύει με τη Σασουόλο έως το 2019. Όλα αυτά και ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ θέλουν τον νυν προπονητή των Ρωμαίων, Λουτσιάνο Σπαλέτι, να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (28/5) η Ρόμα αντιμετωπίζει την Τζένοα στο Ολίμπικο και με νίκη καπαρώνει τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League. Ένα ιστορικό παιχνίδι, το τελευταίο του μεγάλου αρχηγού, Φραντσέσκο Τότι!

(AP Photo/Antonio Calanni)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ