ΡΟΜΑ

Η Ρόμα ανακοίνωσε την πρόσληψη Μόντσι

Η Ρόμα ανακοίνωσε την πρόσληψη Μόντσι
Ρόμα, Μόντσι

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε και επισήμως τη Δευτέρα (24/4). Η Ρόμα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ισπανό τέως τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Κάτοικος Ιταλίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μόντσι. Ο Ισπανός τέως τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης βρέθηκε στη Ρώμη, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρόμα, όπου αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Υπάρχει οψινόν ανανέωσης και για πέμπτο χρόνο, όπως ανακοίνωσαν οι "τζαλορόσι".

Ο Μόντσι υπηρέτησε επί 17 χρόνια την ομάδα της Ανδαλουσίας ως τεχνικός διευθυντής, με την οποία κατέκτησε εννέα τρόπαια. Μετά την επισημοποίηση του deal με τη Ρόμα, ο πρόεδρος της ομάδας Τζέιμς Παλότα υποστήριξε: " Εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, καλοσωρίζουμε τον Μόντσι στην οικογένειά μας.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με την πρόσληψη του Μόντσι, ο οποίος θεωρείται κατά γενική ομολογία ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο". Από την πλευρά του ο Ίβηρας είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ρόμα και τους συνεργάτες του που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Αυτό είναι ένα συναρπαστικό πρότζεκτ και ανυπομονώ να υπηρετήσω τους οπαδούς, το προσωπικό και τους παίκτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια".

Photo credits: asroma.com

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ