ΡΟΜΑ

Η Ρεάλ βοηθάει τη... Ρόμα να πάρει τον Κασίγιας!

Η Ρεάλ βοηθάει τη... Ρόμα να πάρει τον Κασίγιας!

Ένα βήμα πιο κοντά στον Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται πλέον η Ρόμα καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει μέρος του συμβολαίου του προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Ισπανό κίπερ.

Η άφιξη του Νταβίντ Ντε Χέα είναι κάτι που περιμένουν πώς κα πώς στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως ταυτόχρονα θα ανοίξει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η πόρτα της εξόδου του "Santiago Bernabeu" για τον Ίκερ Κασίγιας μετά από 16 χρόνια παρουσίας του στην πρώτη ομάδα.

Η Ρόμα παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση Κασίγιας και αυτή τη στιγμή προβάλλει ως από τις πλέον επικρατέστερες για να τον εντάξουν στο δυναμικό της, με τη σημερινή αποκάλυψη της "As" να ηχεί μάλιστα ως γλυκιά μελωδία στα αυτιά των Ρωμαίων.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει με σημερινό του δημοσίευμα ότι προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο Κασίγιας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα βοηθήσει την επόμενη ομάδα του, καλύπττοντας εκείνη ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που είναι να πάρει μέσα στην επόμενη διετία βάσει συμβολαίου.

Η Ρεάλ βοηθάει τη... Ρόμα να πάρει τον Κασίγιας!

Την ερχόμενη σεζόν ο Κασίγιας περιμένει να εισπράξει το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και τη σεζόν 2016-17 προβλέπεται το ποσό των 7 εκ.ευρώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τους "μερένγκες" να ετοιμάζονται να συνεισφέρουν και αυτοί οικονομικά τόσο για να διευκολύνουν την έλευση του Ντε Χέα όσο και από σεβασμό προς τις υπηρεσίες του Κασίγιας όλα αυτά τα χρόνια.

Το ίδιο άλλωστε είχαν κάνει και το καλοκαίρι του 2010, όταν είχαν "βοηθήσει" για να πάρει μεταγραφή ο ιστορικός αρχηγός της ομάδας, Ραούλ, στη Σάλκε.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ