ΡΟΜΑ

Η μεταγραφή του Όλσεν στη Ρόμα "χρυσώνει" τον ΠΑΟΚ

Sweden goalkeeper Robin Olsen reacts during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader )
Όλσεν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Ρόμα συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για τον Ρόμπιν Όλσεν και ο ΠΑΟΚ που είχε 20% ποσοστό μεταπώλησης, θα λάβει περίπου 2,4 εκατ. ευρώ από το deal.

Μετά την παραχώρηση του Άλισον Μπέκερ στη Λίβερπουλ, ο Ρόμπιν Όλσεν ήταν μέσα στα φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στη Ρόμα. Ο Σουηδός πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης ήταν ψηλά στη λίστα του Μόντσι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Sportbladet", υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Ο 28χρονος γκολκίπερ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μεταβεί τη Δευτέρα (23/7) στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "τζαλορόσι". Η Ρόμα αναμένεται να δώσει στους Δανούς 12 εκατ. ευρώ και ο Όλσεν θα κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Από τη μεταγραφή ωφελημένος θα βγει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης. Αν με άλλα λόγια το deal κλείσει πράγματι στα 12 εκατ. ευρώ, ο Δικέφαλος θα λάβει 2,4 εκατ. ευρώ. Ο Όλσεν πέρασε από τον ΠΑΟΚ το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 (19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη).

Ο Όλσεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Bunkeflo της πατρίδας του και ακολούθησε η Klagshamn, η Μάλμε, ο ΠΑΟΚ και η Κοπεγχάγη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Προ ημερών συμμετείχε με την εθνική Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (ήταν ο βασικός κίπερ).

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ