ΡΟΜΑ

Γενέθλια live στο facebook ο Τότι

Γενέθλια live στο facebook ο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι στις 27/9 κλείνει τα 40 του χρόνια και θα το γιορτάζει με όλους του τους φίλους σε ζωντανή μετάδοση στο facebook, ενώ ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο!

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Φραντσέσκο Τότι κλείνει τα 40 του χρόνια και ο "καπιτάνο" αποφάσισε να γιορτάσει παρέα με όλους του τους φίλους ανά τον πλανήτη!

Ανακοίνωσε λοιπόν την Τετάρτη πως την ημέρα των γενεθλίων του θα μιλήσει live στο facebook, ενώ το hashtag είναι #4X10, τα 40 του χρόνια δηλαδή να δημιουργούνται με το αγαπημένο του 10 να πολλαπλασιάζεται με το 4.

Εδώ και τρεις μέρες έχει και λογαριασμό στο youtube, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του υπάρχει αντίστροφη μέτρηση την έναρξη του live στο facebook.

Γενέθλια live στο facebook ο Τότι

"Θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο"

Μιλώντας στο ιταλικό comic, "Topolino", ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο. "Θα γιορτάσω τα γενέθλιά μου με την οικογένειά μου και στενούς φίλους. Άλλωστε, χωρίς αυτούς τα πρώτα μου 40 χρόνια δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστά".

"Μετά από αυτό θα ήθελα να γιορτάσω επιτυχίες με τους συμπαίκτες μου. Η Ρόμα άλλωστε πάντα ήταν αγάπη μου.".

"Σίγουρα θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο μετά το τέλος της καριέρας μου. Έχω συμφωνία με τον σύλλογο που θα με κρατά σε επαφή με το γήπεδο".

"Πλησιάζω στην στιγμή που θα σταματήσω και το αντιμετωπίζω με σοβαρότητα, αλλά ακόμη έχω την επιθυμία να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε έναν στόχο: να τιμώ την φανέλα της Ρόμα μέχρι το τελευταίο λεπτό της καριέρας μου".



TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ