ΡΟΜΑ

Φοβερό πανό για Τότι στο "Olimpico"

Φοβερό πανό για Τότι στο "Olimpico"

Ο Φραντσέσκο Τότι θέλει να γιορτάσει κόντρα στην Κιέβο 600 ματς στη Serie A με τη φανέλα της Ρόμα και οι οπαδοί των "τζαλορόσι" έστειλαν μήνυμα αγάπης προς τον καπιτάνο μέσω ενός πανό που υψώθηκε στις εξέδρες (φωτογραφίες).

Η Ρόμα διεκδικεί τη 2η θέση του πρωταθλήματος που θα της δώσει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και στο ματς κόντρα στην Κιέβο Βερόνα (ξεκίνησε στις 13:30) έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών της που δηλώνουν δυναμικό "παρών" στις εξέδρες του "Olimpico".

Πέρα από το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, το ματς αυτό έχει ξεχωριστή σημασία και για τον Φραντσέσκο Τότι καθώς αν ο Σπαλέτι τον βάλει κάποια στιγμή στο ματς ως αλλαγή θα φτάσει τα 600 παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία με τη φανέλα των "λύκων".

Φοβερό πανό για Τότι στο "Olimpico"

Το γεγονός αυτό το γνωρίζουν φυσικά και οι φίλοι της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, οι οποίοι λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Κιέβο Βερόνα για την 37η αγωνιστική, ύψωσαν πανό που γράφει: "Γράφεται Τότι... Διαβάζεται Ρόμα", θέλοντας προφανώς να δείξουν πως ο 39χρονος αρχηγός είναι συνυφασμένος με την Ρόμα και το αντίστροφο.

Φοβερό πανό για Τότι στο "Olimpico"

Σημειώνεται πως στις εξέδρες βρίσκονται και αρκετοί τιφόζι που φορούν μπλούζες που γράφουν "C'e solo un capitano" (Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός), με τα συγκεκριμένα μπλουζάκια να έχουν τυπωθεί από την "Corriere dello Sport" προς τιμήν του Τότι και να έχουν μοιραστεί δωρέαν σε αναγνώστες της.

Το κοινό αποθεώνει τον Τότι κατά την ανάκρουση του ονόματός του:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ