ΡΟΜΑ

Φαλκέ, Μπερτολάτσι, αλλά και Μπάκα για Ρόμα

Sevilla's Carlos Bacca celebrates after scoring against Zenit St. Petersburg during their Europa League quarter final, first leg soccer match at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville April 16, 2015. REUTERS/Marcelo del Pozo  
Picture Supplied by Action Images
Sevilla's Carlos Bacca celebrates after scoring against Zenit St. Petersburg during their Europa League quarter final, first leg soccer match at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville April 16, 2015. REUTERS/Marcelo del Pozo Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Η Ρόμα έχει συμφωνήσει με την Τζένοα για την απόκτηση των Ιάγο Φαλκέ και Μπερτολάτσι, ενώ επόμενος στόχος είναι ο Κάρλος Μπάκα. "Μάχη" για Ναϊνγκολάν, φεύγουν Ζερβινιό και Αστόρι

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Ρόμα συμφώνησε περίπου στα 16.000.000 ευρώ με την Τζένοα για την απόκτηση των Ιάγο Φαλκέ και Αντρέα Μπερτολάτσι.

Ο πρώτος είναι 25άχρονος Ισπανός εξτρέμ που πέτυχε 13 γκολ πέρσι, ενώ ο δεύτερος 24άχρονος Ιταλός κεντρικός μέσος, μέλος πλέον της εθνικής Ιταλίας και ήταν παίκτης της Ρόμα μέχρι το 2012.

Ο Μπερτολάτσι...

BERGAMO, ITALY - MAY 17:  Andrea Bertolacci of Genoa CFC celebrates his goal during the Serie A match between Atalanta BC and Genoa CFC at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on May 17, 2015 in Bergamo, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
BERGAMO, ITALY - MAY 17: Andrea Bertolacci of Genoa CFC celebrates his goal during the Serie A match between Atalanta BC and Genoa CFC at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on May 17, 2015 in Bergamo, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Προσπάθεια για Μπάκα

Επόμενος στόχος είναι ο Κάρλος Μπάκα. Ήδη η Ρόμα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη, ενώ γίνεται προσπάθεια να πειστεί η Σεβίλλη να τον δώσει με λιγότερο από 30.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα.

Ναϊνγκολάν, Ζερβινιό και Αστόρι

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν είναι συνιδιοκτησία με την Κάλιαρι και υπάρχουν διαπραγματεύσεις για το υπόλοιπο 50%, για το οποίο ίσως χρειαστούν μέχρι και 20.000.000 ευρώ!

Ο Ντάβιντε Αστόρι ήταν δανεικός από την Κάλιαρι με προοπτική αγοράς, αλλά μάλλον η Ρόμα δεν θα τον αποκτήσει, ενώ πιθανότατα θα φύγει και ο Ζερβινιό, καθώς η πλησιάζει η συμφωνία με την Αλ-Τζαζίρα.

Αναμένεται να φύγει και ο Φεντερίκο Βιβιάνι (23άχρονος μέσος), ενώ δύσκολα θα μείνει ο Ματία Ντέστρο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπολόνια.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ