ΡΟΜΑ

Ευαγγελόπουλος: "Η μία ομάδα μετά από την άλλη για Μανωλά"

Ευαγγελόπουλος: "Η μία ομάδα μετά από την άλλη για Μανωλά"

Το γαϊτανάκι υποψηφίων αγοραστών γύρω από το όνομα του Κώστα Μανωλά συνεχίζεται, με τον ατζέντη του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, να τοποθετείται για τα σενάρια που υπάρχουν.

Λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ, τα φώτα της δημοσιότητας αναπόφευκτα πέφτουν στον Κώστα Μανωλά, στον στόπερ των "τζιαλορόσι" που φέρεται το καλοκαίρι να αλλάζει φανέλα και να φοράει εκείνη των "νερατζούρι".

Το " Fcinternews.it" επικοινώνησε με τον ατζέντη του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, για να ρωτήσει για το μέλλον του πελάτη του και για το εάν η Ίντερ αποτελεί προτεραιότητα: "Υπάρχουν πολλές κουβέντες για το μέλλον του. Πολλές φωνές, πολλές φήμες. Πολλά πιθανά σενάρια σχετικά με αρκετές ομάδες. Μία μέρα μιλούν για μία ομάδα, την επόμενη μέρα για μία άλλη".

Για το εάν η περίπτωση της Ίντερ έχει στέρεες βάσεις, ο ατζέντης του Μανωλά δεν έγινε πιο συγκεκριμένο, αλλά πρόσθεσε διάφορα ονόματα συλλόγων που φέρονται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση: "Όπως είπα, υπάρχουν πολλές φωνές: Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Κάθε μέρα και μία διαφορετική ομάδα".

Όσο για την ανανέωση με τη Ρόμα και για το εάν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, αποκρίθηκε: "Καμία. Αυτό που μπορώ και θέλω να πω είναι ότι ο Κώστας είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα και υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2019".

Την ίδια στιγμή, τα περισσότερα σχετικά ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο παίκτης τα έχει βρει για το συμβόλαιό του με τους "νερατζούρι" και απομένει η συμφωνία των δύο συλλόγων, που πιθανόν να φτάσει ακόμα και στα 45.000.000 ευρώ. Παρ' όλα αυτά, οι αγγλικές ομάδες καραδοκούν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, μιας και μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ