ΡΟΜΑ

Έτοιμος να ανανεώσει με Ρόμα ο Μανωλάς

Έτοιμος να ανανεώσει με Ρόμα ο Μανωλάς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", ο Κώστας Μανωλάς έδωσε τα χέρια με τη Ρόμα για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Παίκτης της Ρόμα θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τους "τζαλορόσι" για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα ένα χρόνο (το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2019), με παράλληλη -σημαντική- αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Corriere dello Sport" ο 25χρονος άσος θα αμείβεται πλέον με 2.500.000 ευρώ ετησίως (αντί για 1.800.000 ευρώ που "καρπωνόταν" μέχρι σήμερα), χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρεται ότι στο συμβόλαιο του Έλληνα άσου δεν θα συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης ούτως ώστε οι Ρωμαίοι να έχουν το διαπραγματευτικό ατού σε περίπτωση πώλησής του.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όταν θα φτάσει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας ο μάνατζερ του Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας. Πάντως, ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, σε επικοινωνία που είχε ο " Sport24 Radio 103,3", διέψευσε πως υπάρχει, προς το παρόν, συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Έλληνας άσος αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, τραβώντας το ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ