ΡΟΜΑ

Επίσημο: Στη Ρόμα ο Τζάστιν Κλάιφερτ

Επίσημο: Στη Ρόμα ο Τζάστιν Κλάιφερτ

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα αφού ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι ο Τζάστιν Κλάιφερτ θα αγωνίζεται στη Ρόμα και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση των Ρωμαίων. Αυτή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Μάλιστα, η Ρόμα έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας της με τον Άγιαξ κάτι που αν μη τι άλλο δεν συνηθίζεται.

Η ιταλική ομάδα θα πληρώσει 17.25 εκατομμύρια ευρώ στον "Αίαντα", ενώ υπάρχει ένα μπόνους ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το οποίο θα πάρει η ολλανδική ομάδα σε περίπτωση που η Ρόμα πετύχει συγκεκριμένους στόχους της και ο παίκτης φτάσει έναν αριθμό συμμετοχών.

Επιπρόσθετα, ο Άγιαξ διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση αυτό το ποσοστό δεν αφορά όλα τα πιθανά ποσά που μπορεί να πάρει η Ρόμα. Για να πάρει λεφτά ο "Αίαντας" θα πρέπει η ιταλική ομάδα να δεχτεί πρόταση τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το μάξιμουμ ποσό που μπορεί να πάρει είναι 4 εκατομμύρια ευρώ!

Από την πλευρά του ο Κλάιφερτ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών που θα τον κρατήσει στην "αιώνια πόλη" μέχρι το 2023. Ο 19χρονος Ολλανδός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και πέρσι μέτρησε 11 γκολ και πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές με τον Άγιαξ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ