ΡΟΜΑ

Έξαλλος ο πρόεδρος της Ρόμα με τη διαιτησία

Roma club president James Pallotta, center, looks down from the stands during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma club president James Pallotta, center, looks down from the stands during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ήταν έξαλλος με τη φάση του πέναλτι που δεν καταλογίστηκε εις βάρος της Λίβερπουλ, θεωρώντας ότι έκρινε την έκβαση του ζευγαριού (video).

Ο Τζέιμς Παλότα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των διαιτητών της ρεβάνς με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της Ρόμα στο 63ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 2-2. Ο πρόεδρος των "τζιαλορόσι" ήταν έξαλλος με τη φάση, θεωρώντας ότι έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα στον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, με συνέπεια να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Μάλιστα, επανέλαβε την πεποίθηση αρκετών Ιταλών, πως πλέον στη διοργάνωση είναι απαραίτητη η χρήση VAR.

"Στο 63ο λεπτό έγινε ένα χέρι που ήταν εμφανές για όλους εκτός από τα τρία άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής, αλλά είναι ντροπιαστικό όταν χάνεις έτσι. Θα έπρεπε να υπήρχε και κόκκινη κάρτα και να παίζουν με 10 παίκτες από το 63ο λεπτό. Ξανά, συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ, είναι σπουδαία ομάδα, όμως αν δεν έχουμε VAR στο Champions League, τέτοια πράγματα θα σε σκοτώνουν".

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ