ΡΟΜΑ

Έφτασε Ιταλία ο Χολέμπας

Έφτασε Ιταλία ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Στην Ιταλία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρόμα. Φαβορί για 11άδα κόντρα στη Φιορεντίνα ο Μανωλάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας από τη Ρόμα ξεκίνησε. Ο 30χρονος άσος του Ολυμπιακού έφτασε το πρωί του Σαββάτου (λίγο μετά τις 11:00) στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης (δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις) και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Ο Χολέμπας συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του Φάμπιο Παρίζι ο οποίος κάνει και τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως η συμφωνία των Ρωμαίων με τον Ολυμπιακό έκλεισε στα 3.000.000 ευρώ.

Αν όλα πάνε καλά στα ιατρικά τεστ, ο παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" ενώ το βράδυ θα βρεθεί στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να δει διά ζώσης το Ρόμα-Φιορεντίνα.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται ως φαβορί μαζί με τον Αστόρι για να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ρόμα στο αποψινό ματς κόντρα στη Φιορεντίνα, στην πρεμιέρα της φετινής Serie A, ενώ αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρωνει και ο Τοροσίδης (διεκδικεί μαζί με τον Φλορέντσι τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας).

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ