ΡΟΜΑ

Εφημερίδα άλλαξε το όνομά της για τον Τότι!

Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Ρόμα, στον αγώνα με την Τζένοα, και η ιταλική εφημερίδα, "Il Tempo" άλλαξε το όνομά της για τη σημερινή ειδική έκδοσή της. (φωτογραφία)

Η ώρα του Τότι. Ή στην ιταλική γλώσσα: "Il tempo di Totti". Η καθημερινή ιταλική εφημερίδα, "Il Tempo", είχε το φύλλο της Κυριακής αφιερωμένο στον "Capitano".

Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Ρόμα, στον αγώνα με την Τζένοα. Μετά από 786 ματς με τη "τζαλορόσα" φανέλα, ήρθε η ώρα για το "αντίο". Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα 73 χρόνια που κυκλοφορεί η ιταλική εφημερίδα που αλλάζει το όνομά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:

Εφημερίδα άλλαξε το όνομά της για τον Τότι!

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ