ΡΟΜΑ

Αρνήθηκε να αγωνιστεί ο Τότι

Αρνήθηκε να αγωνιστεί ο Τότι

Ντόρος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία αναφορικά με τη σχέση ανάμεσα σε Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι, ύστερα κι απ' την απόφαση του αρχηγού της Ρόμα να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Παλέρμο!

Πυκνά σύννεφα φαίνεται να δημιουργήθηκαν στη σχέση ανάμεσα σε Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι, με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά της νίκης της Ρόμα στην έδρα της Παλέρμο (4-0).

Σύμφωνα με την Gazzetta dello sport, ο Ιταλός τεχνικός έκανε νόημα στον αρχηγό των Ρωμαίων στο 75' να ετοιμαστεί, ώστε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, με τον δεύτερο να του απαντά αρνητικά και να επικαλείται ενοχλήσεις στη μέση.

Βέβαια, κανείς δεν γνώριζε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Τότι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φήμες σχετικά με τη σχέση των δύο ανδρών. Όπως ήταν λογικό, ο 58χρονος τεχνικός ερωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να μην δώσει έκταση στο θέμα .

"Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω, διότι στο παρελθόν ό,τι έχω πει έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νομίζω ότι καθώς έκανε ζέσταμα ένιωσε ενόχληση στη μέση και προτίμησε να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο. Μου απάντησε αρνητικά κι απλά επέλεξα άλλο παίκτη για αλλαγή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο "capitano" είχε αποκαλύψει στο ιατρικό τιμ ότι έχει ενοχλήσεις στη μέση κατά την επιστροφή της Ρόμα απ' τη Γαλλία μετά το ματς κόντρα στη Λιόν (4-2) για τη φάση των "16" του Europa League.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ