ΡΟΜΑ

Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο Λάτσιο - Ρόμα ο Μανωλάς

Lazio's Ciro Immobile, right, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Μανωλάς, Λάτσιο (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε πολλές μάχες στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο. Ο διεθνής στόπερ δέχτηκε αρκετό "ξύλο" από τους "λατσιάλι", αλλά η κλωτσιά από τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς τον οδήγησε εκτός γηπέδου στο 74'.

Οι μονομαχίες του Κώστα Μανωλά με τους ποδοσφαιριστές της Λάτσιο έδιναν και έπαιρναν στο ντέρμπι της Κυριακής (15/4) για την 32η αγωνιστική της Serie A. Στο πρώτο μέρος, ο Ιμόμπιλε πάτησε στον αστράγαλο τον 27χρονο στόπερ, ενώ στο δεύτερο μισό ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς τον κλώτσησε στη γάμπα στο 65'. Ουδείς εκ των δύο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα όπως θα' πρεπε.

Ο αμυντικός της Ρόμα δεν άντεξε για πολύ και στο 74' έγινε αλλαγή με τον Φλορέντσι, καθώς του ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Μένει να φανεί αν το πρόβλημα του διεθνούς αμυντικού είναι σοβαρό, ή όχι.

Οι "τζαλορόσι" έχουν μπροστά τους και τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League (24/4 - 2/5).

(AP Photo/Gregorio Borgia)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ