ΡΟΜΑ

Απίθανη ατάκα Ναϊνγκολάν για το "φλερτ" με την Τσέλσι

Roma's Radja Nainggolan reacts during their Serie A soccer match against Carpi, at Modena's Braglia stadium, Italy, Friday, Feb. 12, 2016. (AP Photo/Marco Vasini)
Roma's Radja Nainggolan reacts during their Serie A soccer match against Carpi, at Modena's Braglia stadium, Italy, Friday, Feb. 12, 2016. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Ξεχωριστή ήταν η ατάκα του Ρατζά Ναϊνγκολάν σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι.

Απίθανη ατάκα χάρισε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι, αποδεικνύοντας ξανά ότι επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα ήταν στο στόχαστρο των "μπλε" το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ουδέποτε συμφώνησε με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Βέλγος ήταν διακαής πόθος του 47χρονου τεχνικού, αλλά εκείνος παρέμεινε στους Ρωμαίους.

Όπως είναι γνωστό, το όνομα του Ναϊνγκολάν έχει επανέλθει στο προσκήνιο για την Τσέλσι, αλλά απ' τις δηλώσεις του δεν πηγάζει ότι σκέφτεται να αφήσει τον ιταλικό σύλλογο σύντομα.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω δηλώσεις, στις οποίες αποδεικνύει ξανά την τρέλα που τον κυριεύει. "Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με τον Κόντε για πιθανή μετακίνησή μου στην Τσέλσι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πράγματι με θέλουν. Δώστε μου τον ήλιο και θα μετακομίσω στο Λονδίνο!

Παρακολουθώ αγώνες της Premier League, επειδή αρκετοί συμπαίκτες μου απ' την εθνική αγωνίζονται εκεί. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος θα μιλήσουμε ξανά".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ