ΡΟΜΑ

Ανατριχίλα: Το γκολ του Μανωλά από την εξέδρα του Olimpico

Players react after Roma's Kostas Manolas scored his side's 3rd goal, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Players react after Roma's Kostas Manolas scored his side's 3rd goal, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μανωλάς και έκανε το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα έτσι όπως το κατέγραψε ένας φίλος των Ρωμαίων από τις εξέδρες του Olimpico.

Ένας φίλος της Ρόμα είχε την έμπνευση την ώρα που η ομάδα του Κώστα Μανωλά κέρδισε το κόρνερ στο Olimpico να σηκώσει το κινητό του και να αρχίζει να τραβάει βίντεο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιάσει τη φάση ό που ο Έλληνας αμυντικός έκανε το 3-0 και με το γκολ του έδωσε τη πρόκριση στη Ρόμα και πλέον η σκηνή αυτή να υπάρχει στο διαδίκτυο κάνοντας άπαντες να ανατριχιάζουν.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ