ΡΟΜΑ

Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Γκαρσία

Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Γκαρσία

Ο Ρούντι Γκαρσία υπέγραψε την Παρασκευή την επέκταση της συνεργασίας του με τη Ρόμα, γεγονός που θα τον κρατήσει στην άκρη του πάγκου της μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Μετά από μία εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στη Ρόμα όπου την οδήγησε στην 2η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και στην απευθείας έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Ρούντι Γκαρσία ώστε να ανταμειφθεί για το έργο του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/5), συναντήθηκε με τον πρόεδρο των "τζαλορόσι", Τζέιμς Παλότα, και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο (το υπάρχον έληγε το 2015), σύμφωνα με το οποίο θα καθοδηγεί την ομάδα της αιώνιας πόλης από την άκρη του πάγκου μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

"Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι ο Ρούντι Γκαρσία και η Ρόμα ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα τρία χρόνια μετά τη ληξη του υπάρχοντος συμβολάιου.

Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, έχοντας περάσει την πρώτη μισή ώρα στη Νέα Υόρκη παρέα με τον Ρούντι, είχα καταλάβει πως ήταν η σωστή επιλογή για να καθοδηγήσει τη Ρόμα για μεγάλο διάστημα.

Αυτή η ανανέωση είναι μέρος του σχεδίου μας για φέρουμε συνέχεια και επιτυχία στο σχέδιο που έχουμε θέσει... Είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού, τόσο του δικού μας όσο και των οπαδών της ομάδας", δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο πρόεδρος των "τζαλορόσι".

Τo tweet της Ρόμα για τη συμφωνία με τον Ρούντι Γκαρσία:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ