ΡΟΜΑ

"Ανανεώνει με Ρόμα ο Μανωλάς"

AS Roma's Kostas Manolas (C) celebrates after scoring with teammates Radja Nainggolan (R) and Lucas Digne (L) during their Italian Serie A soccer match against Carpi at the Olympic stadium in Rome, Italy, September 26, 2015. REUTERS/Alessandro Bianchi
Μανωλάς REUTERS

Δημοσίευμα του Skysports που επικαλείται πηγές από την Ιταλία αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Ρόμα.

Σε σίριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η παραμονή ή όχι του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα. Πλήθος δημοσιευμάτων θέλει τον Έλληνα αμυντικό να είναι δυσαρεστημένος με την στάση του ιταλικού συλλόγου όσον αφορά την πώληση του, ενώ έπαψαν και οι επαφές για νέο συμβόλαιο.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (22/7). Σύμφωνα με το Skysports, η πλευρά του Έλληνα αμυντικού συμφώνησε με την Ρόμα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία του παίκτη με τους "τζαλορόσι" είναι μέχρι το 2019 με τον Ολυμπιακό να έχει ρήτρα ύψους 50% σε περίπτωση που πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Όπως έγραψε και το 24o Ευαγγέλιο πάντως η μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμα και στις 30 Αυγούστου, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές.

"Ανανεώνει με Ρόμα ο Μανωλάς"

Το δημοσίευμα του Skysports.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ