ΡΟΜΑ

Ανανεώνει με ρήτρα... πώλησης ο Μανωλάς

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κώστας Μανωλάς βελτιώνει κατά πολύ τις απολαβές του στη Ρόμα, με το νέο συμβόλαιο στο οποίο φέρεται να συμφώνησε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το οποίο περιλαμβάνει χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της Ρόμα για νέο συμβόλαιο, βάζοντας... προσωρινό τέλος σε ένα σίριαλ που διαρκεί πάνω από έναν χρόνο και αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Πάολο Ασόνια του "Sky Italia", οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για το νέο, αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, το οποίο περιλαμβάνει αυξημένες απολαβές και ρήτρα αποδέσμευσης.

Το συμβόλαιο προβλέπει τριετή συμφωνία των δύο πλευρών, με τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της άμυνας των "τζιαλορόσι" να γίνεται ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, πίσω μόνο από τους Έντιν Τζέκο (4,5εκ.), Ρατζά Ναϊνγκολάν (4,2εκ.), Κέβιν Στρούτμαν (3,2εκ.) και Ντανιέλε ντε Ρόσι (3εκ.).

Ο 26χρονος διεθνής, από 1.900.000 ευρώ που εισέπραττε από το τρέχον συμβόλαιό του, θα ανέβει στα 2.800.000 ευρώ και στη συμφωνία θα περιλαμβάνονται επιπλέον μπόνους που θα κυμαίνονται μεταξύ 500.000 και 700.000 ευρώ ετησίως.

ΤΟ... ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ

Ο Μανωλάς βρέθηκε μία ανάσα από τη Ζενίτ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Νωρίτερα, το όνομά του είχε γραφτεί έντονα για Ίντερ και Τσέλσι, πάντοτε συνοδεία ενός ποσού της τάξης των 40.000.000 ευρώ, που φέρεται να αξίωνε η Ρόμα για να τον αφήσει να φύγει.

Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με το "Sky Italia", το νέο συμβόλαιο που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές θα έχει ρήτρα μικρότερη από αυτό το ποσό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα φτάσει τα 37.000.000 ευρώ, ένα ποσό αρκετά... εφικτό να καλυφθεί από μεγάλους συλλόγους, όπως αποδείχθηκε από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Η ρήτρα αποδέσμευσης αφήνει ανοιχτό το "παράθυρο" της αποχώρησης του Μανωλά ακόμα και το επόμενο καλοκαίρι, ειδικά εάν τελικά περάσει η επιθυμία του, που είναι αυτό το ποσό να αφορά όλες τις ομάδες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, προκρίνει την επιλογή η ρήτρα να αφορά μόνο τις ομάδες του εξωτερικού, αφού δεν επιθυμεί να χάσει τον παίκτη για μία άμεση ανταγωνίστρια ομάδα των "τζιαλορόσι".

Σε περίπτωση που ισχύει το ρεπορτάζ, απομένει μόνο η υπογραφή από τις δύο πλευρές για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο σίριαλ.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ