ΡΟΜΑ

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Τζέκο στη Ρόμα

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Τζέκο στη Ρόμα

Παίκτης της Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Έντιν Τζέκο, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Βόσνιος φορ ανήκει στο δυναμικό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην "Αιώνια Πόλη" και το Ολίμπικο βρήκε ποδοσφαιρική στέγη ο Έντιν Τζέκο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Βόσνιος φορ ανακοινώθηκε από τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι, δίνοντας 4 εκ. ευρώ στους "Πολίτες". Μάλιστα, θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του στα 11 εκ. ευρώ, αν ικανοποιήσει.

Στην ανακοίνωση των Ρωμαίων αναφέρεται πως ο Τζέκο έχει βγει κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας του την τελευταία τριετία και θα φορά την φανέλα με το Νο9 στην πλάτη, καθώς το "10" είναι... καπαρωμένο από τον θρύλο της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι.

Πάντως, οι "τζαλορόσι" αναφέρουν αρκετά ονόματα που έχουν φορέσει το "9" όπως ο Ρούντι Φέλερ, ο Αμπέλ Μπάλμπο, ο Βντσέντσο Μοντέλα και αρκετοί ακόμη που άφησαν την "σφραγίδα" τους στη Ρόμα.

Ο Τζέλο ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2011, έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα του 2012 και του 2014, ενώ πέρυσι είχε 22 συμμετοχές στην Premier League, έξι στο Champions League, δυο στο League Cup και από μια στο FA Cup και στο Community Shield.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ