ΡΟΜΑ

Αισιόδοξος για Μανωλά ο Σπαλέτι

Αισιόδοξος για Μανωλά ο Σπαλέτι

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουντινέζε, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να εκτιμάει πάντως ότι ο Έλληνας άσος θα είναι έτοιμος ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Πόρτο για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Ρόμα έκανε επίδειξη δύναμης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ουντινέζε στην πρεμιέρα της φετινής Serie A και με το επιβλητικό 4-0 φρόντισε να κάνει την ιδανική ένεση ηθικού πριν από το καθοριστικό ματς με την Πόρτο στα πλέι οφ του Champions League (1-1 στην Πορτογαλία το πρώτο ματς).

Το ανησυχητικό για τους "τζαλορόσι" είναι πως τραυματίστηκαν στον αγώνα με τις "ζέβρες" τόσο ο Κώστας Μανωλάς όσο και ο Παρέδες και αποχώρησαν, με τον Σπαλέτι να εκτιμάει πάντως ότι αμφότεροι θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ματς της ερχόμενης Τρίτης.

Αισιόδοξος για Μανωλά ο Σπαλέτι

"Δεν έχει σοβαρό πρόβλημα, αισθάνθηκε απλά ένα ελαφρύ πόνο στον προσαγωγό, οπότε δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "τζαλορόσι", με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν ότι εντός της ημέρας ο Μανωλάς θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Kostas Manolas of AS Roma in action during an AS Roma Trainig Session at Centro Sportivo Fulvio Bernardini on August 11, 2016 in Rome, Italy.
Kostas Manolas of AS Roma in action during an AS Roma Trainig Session at Centro Sportivo Fulvio Bernardini on August 11, 2016 in Rome, Italy. AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Σύμφωνα πάντως με την Gazzetta dello Sport, σε περίπτωση που ο Μανωλάς δεν προλάβει το ματς με τους "δράκους", τότε η ομάδα της "αιώνιας πόλης" θα αγωνιστεί με τους Φάτσιο και Ζουάν Ζέζους στο κέντρο της άμυνας, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Μπρούνο Πέρες που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Τορίνο.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ