ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Ζιντάν: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ρεάλ στο "Camp Nou" και εξέφρασε την ελπίδα του η νίκη επί της Μπαρτσελόνα να βοηθήσει ψυχολογικά τους Μαδριλένους στο υπόλοιπο της σεζόν.

"Είμαι χαρούμενος με τα πάντα, όχι απλά με το αποτέλεσμα. Στην αρχή υποφέραμε λίγο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό καθώς είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι υπερήφανος για τους παίκτες.

Πριν από το παιχνίδι ξέραμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε καλά. Είναι ντέρμπι και είναι ωραίο να νικάς όμως δεν παίρνεις κάτι παραπάνω από τρεις πόντους. Θα πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό.

Είμαστε επτά πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα και πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς, που είναι στο Champions League (σ.σ. κόντρα στη Βόλφσμπουργκ)", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "μερένγκες" μετά το 2-1 της ομάδας του στη Βαρκελώνη , και συνέχισε:

Ζιντάν: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"

'Μου άρεσαν όλοι οι παίκτες. Αμυντικά κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Όταν βλέπω μία ομάδα που οι παίκτες της είναι ενωμένοι και μάχονται ο ένας για τον άλλο, αυτό είναι το καλύτερο για έναν προπονητή.

Στο ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν τα πάντα, καλές και άσχημες στιγμές. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν τόσο καλό αλλά είναι προτιμότερο να αρχίζεις άσχημα και να είσαι δυνατός στο τέλος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τη νίκη εδώ, κυρίως σε θέμα ψυχολογίας".

Ζιντάν: "Υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Όσον αφορά στο ακυρωθέν γκολ του Μπέιλ λίγα λεπτά πριν πετύχει το νικητήριο γκολ της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο (ο Ουαλός χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ πάνω στον Τζόρντι Άλμπα), ο Ζιντάν υποστήριξε πως ήταν κανονικό το γκολ και πως δεν είδε καλά τη φάση ο διαιτητής ενώ έκανε ειδική μνεία στην αμυντική συνεισφορά του Καζεμίρο, τον οποίο εμπιστεύτηκε για τη θέση του αμυντικού χάφ και δικαιώθηκε απόλυτα.

Έτσι τίμησε τον Γιόχαν Κρόιφ

Εν τω μεταξύ, μετά το τέλος του αγώνα και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε την κλάση του και ως άνθρωπος καθώς δεν επέλεξε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να ανεβάσει κάποια πανηγυρική φωτογραφία (όλα τα ισπανικά ΜΜΕ τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγάλο κερδισμένο του Clasico) αλλά αντίθετα μία φωτογραφία με τους παίκτες της Ρεάλ αγκαλιασμένους, τη στιγμή που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ.

ZZ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zidane (@zidane) στις

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ