ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα"

Ζιντάν: "Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα"
Ζιντάν-Ρεάλ Μαδρίτης

Η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζει τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος εντόπισε την πηγή του... κακού και των άσχημων αποτελεσμάτων σε δύο πράγματα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν αρνήθηκε τη δύσκολη περίοδο που διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από την τέταρτη σερί ισοπαλία και τρίτη στο πρωτάθλημα, το 1-1 με την Εϊμπάρ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" την Κυριακή.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης αρνήθηκε ότι η ομάδα του περνάει κρίση, ωστόσο δεν έκρυψε ότι υπάρχει πρόβλημα: "Δεν είμαστε σε κρίση. Είμαστε στον Οκτώβριο και δεν πρέπει να χάσουμε το κεφάλι μας. Υπάρχει κάτι λάθος. Δεν πρόκειται να χάσω το κεφάλι μου, αλλά είναι δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δείξουμε μεγαλύτερη ένταση στην έναρξη των αγώνων, όπως κάναμε συχνά, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν τα καταφέρνουμε. Ίσως πρέπει να φέρουμε μεγαλύτερη ένταση και στις προπονήσεις".

Ο Γάλλος προπονητής προσπάθησε να γίνει πιο συγκεκριμένος στα προβλήματα της Ρεάλ: "Δεν είμαστε καλοί στην αρχή των αγώνων και μετά αντιδρούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε δεν είναι να αντιδρούμε, αλλά να αρχίζουμε καλά. Δεν νομίζω ότι υστερούμε στη δημιουργία. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερη ένταση και επιθετικότητα στις προσωπικές μονομαχίες και στις περιπτώσεις 50-50. Πρέπει να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε αυτό μετά από τη διακοπή, με σκληρή δουλειά. Πιστεύω στη δουλειά και στην ποιότητα αυτής της ομάδας. Δεν νομίζω ότι η νοοτροπία είναι το πρόβλημα, αλλά υπάρχει πρόβλημα".

Όσο για το τι θα πράξει, απάντησε: "Δεν είμαι χαρούμενος, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι το τρίτο κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ένα αρκετά άσχημο αποτέλεσμα. Είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά δεν θα χάσω τη συγκέντρωσή μου. Έχουμε σπουδαίο σύνολο για να το ξεπεράσουμε αυτό και θα το καταφέρουμε. Έχουμε δέκα μέρες χωρίς τους παίκτες και όταν γυρίσουν πίσω, θα αρχίσουμε να δουλεύουμε στο 100%, όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και σε τακτική. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αφού δεν είναι θέμα ενός ή δύο παικτών, είναι θέμα ολόκληρης της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προβληματική η Ρεάλ, 4η σερί ισοπαλία με Έιμπαρ
Ο Μπενζεμά ακούμπησε μόνο 5 φορές την μπάλα σε 45 λεπτά!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ