ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Βλέπω στην ομάδα τους πρωταθλητές του 2014"

Ζιντάν: "Βλέπω στην ομάδα τους πρωταθλητές του 2014"

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε πως βλέπει στο πρόσωπο των παικτών των "μερένγκες" τη νοοτροπία του... 2014, όταν κατέκτησαν την Décima.

Η Ρεάλ, την Τρίτη το βράδυ, φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από τη Σίτι στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δηλώνει αισιόδοξος και να ανάγει σε σημαντικό τον περιορισμό του Κέβιν Ντε Μπράινε,

"Το σκεπτικό μου είναι να παίξει και ο Κριστιάνο και ο Ζιντάν. Νομίζω ότι είναι και οι δύο στο100%. Νομίζω ότι φθάνουμε σε αυτό το ματς, στο καλύτερο διάστημά μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω εάν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να μη δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε επίσης. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Καλή ομάδα, εάν της αφήσεις κενό, θα σου κάνει ζημιά. Όπως και οι πλάγιοί της. Θα μιλήσω με αυτούς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Είναι η δυσκολία που έγκειται στον προπονητή.

Βλέπω την ομάδα τόσο συγκεντρωμένη στο στόχο (κατάκτηση του Champions League), όπως την είδα στο 2014. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Ντε Μπράινε. Έχει καλή συνεργασία με τον Αγκουέρο", υποστήριξε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ