ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Το πρωτάθλημα τελείωσε"

Ζιντάν: "Το πρωτάθλημα τελείωσε"

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, παραδέχθηκε το αυτονόητο, ότι η Ρεάλ μετά την ήττα από την Ατλέτικο έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τι κι αν την παραμονή του ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριζε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και οι "μερένγκες" θα παλέψουν μέχρι τέλος να μειώσουν τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα;

Η προσγείωση από τον Αντουάν Γκριεζμάν, το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν ανώμαλη για τη "βασίλισσα". Και ο "Ζιζού" -του οποίου ήταν η πρώτη του ήττα ως προπονητής της Ρεάλ καθώς μέχρι τώρα είχε 6 νίκες και 2 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις) - αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

"Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ματς, δεν θα μπορούσα να είμαι. Το σημαντικό, τώρα, είναι να σκεφτούμε το επόμενο. Το πρωτάθλημα, τελείωσε. Πάντα είναι δύσκολο. Θα βγάλουμε τη σεζόν, ο,τι και να συμβεί. Πριν το Champions League, έχουμε ένα ματς την Τετάρτη και πρέπει να προετοιμαστούμε στο μέγιστο βαθμό. Σήμερα, δεχθήκαμε ένα χτύπημα. Σκληρό χτύπημα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά. Δεν το περίμενα αυτό στο σημερινό ματς", υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ