ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Θέλω τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα μου"

Ζιντάν: "Θέλω τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα μου"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση με τη Ρόμα (8/3) για το Champions League, και φυσικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι οπαδοί της Ρεάλ αποδοκίμασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Θέλτα (7-1) το Σάββατο (5/3).

Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρόμα (8/3) για το Champions League, αναφέρθηκε στη "γιούχα" που άκουσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους οπαδούς των "μερένγκες" στην σαββατιάτικη (5/3) αναμέτρηση με τη Θελτα (7-1) στο "Santiago Bernabeu".

Συγκεκριμένα, του έγινε ερώτηση αν θα "ακολουθήσει" τους οπαδούς που ζητάνε να πωληθεί άμεσα ο "CR7" με τον ίδιο να απαντάει: "Εγώ δεν το θέλω αυτό. Εγώ είμαι ο προπονητής και τον θέλω στην ομάδα μου. Όσο για τις αποδοκιμασίες, και εμένα αποδοκίμαζαν. Δεν γίνεται συγκεκριμένα σε κάποιον παίκτη, είναι ένα κοινό που θέλει όλο και περισσότερα από τους παίκτες και θέλει να είναι οι καλύτεροι".

Εκτός από τον Ρονάλντο, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί, ο Ζιντάν, και για τον αποψινό (8/3) αγώνα με τη Ρόμα και αν τον ανησυχεί κάτι: "Με ανησυχεί το γεγονός πως είναι μια καλή ομάδα και θα μπει στο γήπεδο για να παίξει. Οι ποδοσφαιριστές που έχει είναι πολύ καλοί και πολύ δυνατοί", για να προσθέσει: "Έγινα προπονητής γιατί ήθελα να ζήσω αυτά τα παιχνίδια, το έχω κάνει και ως ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λέξεις".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ