ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Τελικός το ματς με την Ντόρτμουντ"

Real coach Zinedine Zidane attends a news conference on the eve of UEFA Champions League match against VfL Wolfsburg at Volkswagen Arena on April 5, 2016. Photo: Reuters
Real coach Zinedine Zidane attends a news conference on the eve of UEFA Champions League match against VfL Wolfsburg at Volkswagen Arena on April 5, 2016. Photo: Reuters REUTERS

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ο Ζινεντίν Ζιντάν, στις δηλώσεις του έπειτα απ' τη νίκη (2-1) της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1), ο Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε στην αγχωτική νίκη της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε ως τελικό την αναμέτρηση απέναντι στην Ντόρτμουντ (7/12 21:45).

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Η Σπόρτινγκ θα έπρεπε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς στη διοργάνωση. Η ένταση με την οποία έπαιξε μας δυσκόλεψε αρκετά, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβεί σε παιχνίδι του Champions League".

Μάλιστα, ο 44χρονος κόουτς έδειξε να ξεχνά γρήγορα το συγκεκριμένο ματς και να στρέφει το βλέμμα του στην Ντόρτμουντ: "Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Θα είναι τελικός για την κατάληψη της πρώτης θέσης".

Σε ερώτηση για τη μέτρια εικόνα της "Βασίλισσας" απάντησε: "Αγωνιζόμαστε κάθε τρεις μέρες, οπότε είναι λογικό να χάνουμε την ενέργειά μας όσο περνάει ο χρόνος. Ευτυχώς, όμως, τώρα έχουμε μερικές μέρες να ξεκουραστούμε".

Για τις αναγκαστικές αλλαγές των Μαρσέλο και Μπέιλ: "Ο Μαρσέλο έγινε αλλαγή για προληπτικό λόγο. Ο Μπέιλ είχε τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά θα μάθουμε περισσότερα αύριο (23/11). Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον αν θα αγωνιστεί στο El Clasico, επειδή δεν γνωρίζουμε την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει".

Επιπλέον, ερωτήθηκε και για το εντυπωσιακό σερί που τρέχει η Ρεάλ, από τότε που βρίσκεται στον πάγκο της: "Το γεγονός ότι έχουμε να χάσουμε αρκετό καιρό, μας δίνει κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ