ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν το βάζει κάτω"

Ζιντάν: "Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν το βάζει κάτω"

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον σκόρερ της ομάδας του στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (1-1), Σέρχιο Ράμος, και στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε σε 1-1 στο 90' με τον Σέρχιο Ράμος και πήρε το βαθμό από το clásico με την Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou", με αποτέλεσμα να μείνει από το +6 από τους "μπλαουγκράνα".

Ο τεχνικός των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ισπανό αμυντικό για την κρίσιμη παρουσία του σε όλα τα μεγάλα ματς και στην πίστη όλων όσων αγωνίστηκαν για θετικό αποτέλεσμα.

"Δεν ήταν εύκολο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν υπό πίεση αλλά ήταν δύσκολο για όλους. Αυτό το αποτέλεσμα είναι η δουλειά όλων και στο τέλος - όπως πάντα - ο Σέρχιο Ράμος είναι εκεί για να βάλει το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί πιστέψαμε μέχρι το τέλος, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Όταν σου βάζουν γκολ, οι αντίπαλοι αποκτούν θάρρος κι εμείς συνεχίζουμε όπως πάντα. Αλλά, πρέπει να ξεχωρίσω την καρδιά της ομάδας. Πήραμε μια πολύ σημαντική ισοπαλία.

Ο Σέρχιο ποτέ δεν το βάζει κάτω, ειδικά σε τέτοια ματς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, αλλά είμαι χαρούμενος για το βαθμό. Εάν είχαμε βάλει το γκολ πριν, θα ήταν εντελώς διαφορετικό ματς", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ