ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Ροντρίγκες θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ"

Ζιντάν: "Ο Ροντρίγκες θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ"

Στους Χάμες Ροντρίγκες και Πέπε στάθηκε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε ότι ο Ροντρίγκες επιθυμεί να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη για το Copa Del Rey (4/1), ο Ζινεντίν Ζιντάν σημείωσε μεταξύ άλλων την κατάσταση που επικρατεί γύρω απ' τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και την επιθυμία του, ώστε ο Πέπε να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Σχετικά με τον Ροντρίγκες: "Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Ρεάλ. Ασχολούμαι μαζί του όπως με τον κάθε παίκτη που βρίσκεται στον σύλλογο. Ο καθένας είναι σημαντικός και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί.

Για τα λόγια του; Είναι περίπλοκη στιγμή. Όταν δεν αγωνίζεσαι στον τελικό, είναι λογικό να είσαι θυμωμένος. Καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές είναι δύσκολο. Είναι περίπλοκο για τον καθένα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ. Θέλει να αγωνίζεται εδώ, επειδή βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του πλανήτη και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό είναι το σημαντικό".

Για τον Πέπε υπογράμμισε: "Βρίσκεται στη Ρεάλ για δέκα χρόνια. Έχει τη δική του ιστορία στην ομάδα και θέλω να συνεχίσει να παίζει για μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Μοράτα
Αντσελότι: "Κάποιοι πίστευαν πως ο Ζιντάν δεν θα γινόταν καν προπονητής"
Ντέλε Άλι μέσω... Ίσκο θέλει η Ρεάλ
Η Ρεάλ οδηγεί την "κούρσα" για Βάιγκλ
Μέντες: "Δεν αποχωρεί τον Ιανουάριο ο Χάμες"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ