ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Ρονάλντο αξίζει περισσότερες από 4 Χρυσές Μπάλες"

Ζιντάν: "Ο Ρονάλντο αξίζει περισσότερες από 4 Χρυσές Μπάλες"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, με αφορμή την απονομή της "Χρυσής Μπάλας" στον Κριστιάνο Ρονάλντο, έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ενώ υποστήριξε πως αξίζει ακόμα περισσότερα βραβεία.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γρανάδα, οι Ραϊμόν Κοπά, Λούις Φίγκο, Μάικλ Όουεν, Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν πάτησαν ξανά στο χορτάρι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", για να παραδώσουν το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού που βρήκε τους "μερένγκες" να θριαμβεύουν με 5-0, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εκθείασε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ για τα κατορθώματά του.

"Έχει κερδίσει περισσότερες (σ.σ. Χρυσές Μπάλες) από εμάς. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ίσως αξίζει ακόμα περισσότερες από τέσσερις. Όταν τελειώσουν όλα, θα συνειδητοποιήσουμε πως ό,τι κατάφερε ήταν φανταστικό. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν επειδή το αξίζει. Οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη βράβευση έχουν κατακτήσει μόλις 1 ή 2 Χρυσές Μπάλες. Ήταν παράξενο, όμως όλα εντάξει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι θρύλοι της Ρεάλ έδωσαν τη "Χρυσή Μπάλα" στον Ρονάλντο
Το απίθανο σχόλιο του Όουεν για τα κιλά του Ρονάλντο
Η Ρεάλ ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ