ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Ράμος... ψιλοχ€στηκε πάνω του"

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1.  (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Σέρχιο Ράμος στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης με την Έιμπαρ έφυγε για τα αποδυτήρια, επιστρέφοντας λίγα λεπτά αργότερα. Και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει τον λόγο.

Με δύο γκολ του Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε νικήτρια από την έδρα της Έιμπαρ, όμως η είδηση του αγώνα δεν ήταν αυτή.

Από το 73' έως το 78', οι "μερένγκες" έπαιξαν με δέκα παίκτες και αιτία δεν ήταν κάποιος τραυματισμός. Σε αυτό το διάστημα ο Σέρχιο Ράμος έφυγε για τα αποδυτήρια και επέστρεψε εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε τι συνέβη με τον αρχηγό της ομάδας του και δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις...

"Ο Ράμος... ψιλοχστηκε πάνω του. Έπρεπε να φύγει για τα αποδυτήρια και να πάει στην τουαλέτα, επιστρέφοντας στο ματς λίγο μετά", ήταν η φοβερή ατάκα του Γαλλοαλγερινού τεχνικού!

AP Photo/Francisco Seco

Ο Σέρχιο Ράμος δεν είχε πρόβλημα να αστειευτεί με την περιπέτεια του, κάνοντας το παρακάτω tweet:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ