ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ντροπή στον Λίνεκερ για όσα είπε για τον Μπενζεμά"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, looks on as Real Madrid's Karim Benzema leaves the pitch after suffering an injury during the Champions League first leg quarterfinal soccer match between VfL Wolfsburg and Real Madrid in Wolfsburg, Germany, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, looks on as Real Madrid's Karim Benzema leaves the pitch after suffering an injury during the Champions League first leg quarterfinal soccer match between VfL Wolfsburg and Real Madrid in Wolfsburg, Germany, Wednesday, April 6, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, πέρασε στην αντεπίθεση και υπερασπίστηκε τον Καρίμ Μπενζεμά μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Γκάρι Λίνεκερ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter χαρακτήρισε υπερεκτιμημένο τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των "μερένγκες".

"Εγώ το βλέπω ή ο Μπενζεμά είναι λίγο υπερεκτιμημένος; Ένα γκολ σε τόσα ματς σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ρεάλ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αξιοπρεπές, όχι σπουδαίο", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή και νυν τηλεσχοσιαστή.

Ο τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Ζινεντίν Ζιντάν, πέρασε στην αντεπίθεση και υποστήριξε ότι "για τον κόσμο που γνωρίζει ποδόσφαιρο είναι ντροπή", υπερασπιζόμενος παράλληλα τον Γάλλο επιθετικό.

"Δεν είναι μόνον ο Καρίμ. Με ενοχλεί για τον Καρίμ γιατί για τον κόσμο που γνωρίζει ποδόσφαιρο είναι ντροπή. Για μένα είναι ο καλύτερος όλων. Ο Καρίμ δεν θα βάλει 60 γκολ, αλλά θα βάλει 30 και θα δώσει πάσα για 60. Για μένα είναι ο καλύτερος με διαφορά".

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ