ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Μας πονάει αυτή η ήττα"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks from the sidelines during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, είπε πως θα πρέπει να αποδεχθεί η ομάδα του την κακιά στιγμή, αν και δεν άξιζε την ήττα από την Εσπανιόλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε ήττα-μαχαιριά με 1-0 από την Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις και η δεύτερη θέση απομακρύνεται αρκετά, ενώ δεν γίνεται ούτε λόγος να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε μετά το παιχνίδι πως θα πρέπει να αποδεχθεί η ομάδα του την κακιά στιγμή, αν και δεν άξιζε την ήττα από τους Καταλανούς.

Η Ρεάλ μετρούσε 11 σερί νίκες επί της Εσπανιόλ και 22 παιχνίδια αήττητη απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, ωστόσο μετά από το ματς της 26ης αγωνιστικής στην Primera Division, τα δύο σερί έσπασαν. Το τελικό 1-0 με γκολ του Ζεράρ Μορένο άφησε τους Μαδριλένους στους 51 βαθμούς.

"Όλα ξεκίνησαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς είχαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνεις. Θα πρέπει να αποδεχθείς τις κακές στιγμές που υπάρχουν σε αυτό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε και αυτή η ήττα μάς πονάει. Η Εσπανιόλ είχε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ", ανέφερε ο "Ζιζού".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ