ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Κουρασμένος από την τιμωρία ο Κριστιάνο, θα παίξει με ΑΠΟΕΛ"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after referee Ricardo de Burgos showed a red card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after referee Ricardo de Burgos showed a red card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κουράστηκε ψυχολογικά από το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει λόγω τιμωρίας και ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να εκτίει την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για τον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup κι αυτό τον έχει κουράσει.

Έτσι, τουλάχιστον, υποστήριξε ο τεχνικός των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος αστέρας θα αγωνιστεί κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (13/9, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

"Ο Κριστιάνο είναι κουρασμένος για το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί μαζί μας. Την Τετάρτη θα μπορέσει να παίξει", υποστήριξε ο Ζιντάν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου την παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λεβάντε (9/9, 14:00). Στη συνέχεια μίλησε:

Για τον αν θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να φύγει από την ισπανική λίγκα λόγω των αποσχιστικών καταλανικών τάσεων: "Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ισπανικό πρωτάθλημα, χωρίς την Μπαρτσελόνα. Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι θα είναι πάντα σε αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά είναι περίπλοκο ζήτημα".

Για τον Μάρκο Ασένσιο: "Δεν μου προκαλεί εντύπωση, είναι φαινόμενο, αλλά πρέπει να τον αφήσουμε στην ησυχία του. Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, αλλά με ωριμότητα και ηρεμία. Δεν έχει πιάσει ταβάνι, αλλά είναι ώριμος. Ο θόρυβος, ωστόσο, δεν κάνει καλό...".

Για τον Μπέιλ: "Κανείς δεν είναι χαρούμενος όταν τον αποδοκιμάζουν, αλλά τον βλέπω σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και θα πάει καλά. Υπάρχουν ματς που δεν παίζει καλά, ή το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ